Cases

Trots op onze cases

Ontdek zakelijke verhalen van diverse bedrijven waar Global Software Solutions voor aan de slag mocht.
nisbets-th
9 april 2024

Nisbets, de leverancier voor horeca en dat met de allerbeste service

Als we het hebben over duurzame relaties, dan prijkt Nisbets al sinds 1999 in ons klantenbestand. Sinds 2012 onderhouden ze nauw contact met onze collega Wing, die een integraal onderdeel is geworden van elke belangrijke uitbreiding binnen dit voortdurend evoluerende bedrijf. Het is hoog tijd om onze langdurige samenwerking met hen in de schijnwerpers te zetten.
case_vanderwal
24 juli 2023

Van der Wal, een duurzame partner voor Global Software Solutions

Van der Wal Transport, al bijna 100 jaar de meest duurzame logistieke partner en reeds verschillende jaren een trouwe klant van ons bedrijf. Het bedrijf werd in 1924 opgericht en groeide doorheen de jaren uit tot een allround logistiek dienstverlener met vestigingen in Nederland, Engeland, Polen, Roemenië, Azerbeidzjan en Kazachstan. Momenteel zijn er circa 425 medewerkers werkzaam.
case_trobas
12 juli 2023

Trobas Gelatine focust zich op een digitale toekomst

1927, het jaartal waarin het verhaal van dit familiebedrijf oorspronkelijk begon en dat in de kom van Dongen. In 1978 verhuisde de volledige bedrijfssite naar het industrieterrein Tichelrijt waar de gelatine-gebaseerde lijm op ambachtelijke wijze de productieband verliet.