Power
Platform

power-platform-header

Het platform met eindeloze mogelijkheden

Microsoft Power Platform is een toonaangevend applicatie platform, rijk aan standaard mogelijkheden waarmee professionele toepassingen gebouwd kunnen worden voor organisaties die snel, gecontroleerd en flexibel willen schakelen.

Geen zorgen over beveiliging, compliance, gegevensopslag, back-ups en updates. Dit is geregeld. U kunt zich volledig richten op de functionele oplossing.

Voorheen

Veel organisaties hebben meerdere op zichzelf staande maatwerk applicaties geïmplementeerd met eigen dataopslag om specifieke zakelijke behoeften op te lossen.

Toekomstgericht

In de toekomst zullen deze organisaties steeds vaker voor een platform-first benadering kiezen. Door integratie met andere bedrijfsprocessen en gezamenlijke data kunnen nieuwe toepassingen in minder tijd en tegen lagere kosten worden ontwikkeld. Iets wat voorheen minder of niet mogelijk was.

Digitale lego

Het Microsoft Power Platform is onderdeel van de platform-first benadering en vormt samen met Microsoft Azure en Microsoft 365 het “Cloud Application Platform” van Microsoft. Wij noemen het digitale lego, je kunt er eindeloos mee bouwen.

Een introductie in Power Platform

Wat is het Power Platform

Het Power Platform biedt o.a. vijf hoofdonderdelen voor de ontwikkeling van low-code oplossingen. Deze onderdelen worden gebruikt door makers om een breed scala aan oplossingen te creëren en zijn integraal met elkaar verbonden:
  • Power Apps zorgt voor de snelle ontwikkeling van web applicaties en mobiele applicaties
  • Power Automate maakt automatisering van bedrijfsprocessen, robotic process automation (RPA) en de automatisering van acties binnen Power Apps mogelijk
  • Power Virtual Agents biedt een low-code mogelijkheid voor het ontwikkelen van chatbots waarmee werknemers, klanten/leden een “gesprek” kunnen voeren met uw bedrijfsgegevens
  • Power BI is de toonaangevende business intelligence- en datavisualisatie-engine
  • Power Pages, bouw snel websites die informatie en services aan relaties leveren
power-platform-grafiek
Onderzoeken op welke manieren dit platform uw organisatie naar een hoger niveau kan tillen?